Start sectie 1

 organised by

Bereikbaarheid

Op woensdagavond starten de wereldkampioenschappen op het Raadhuisplein met een gemengde estafette voor landenteams. Op donderdag en vrijdag starten de individuele tijdritten eveneens vanaf het Raadhuisplein en in het weekend vinden de wegwedstrijden rondom de Meerdijk en de Rondweg plaats.

Het centrum van Emmen en businesspark De Meerdijk blijven (deels) bereikbaar, maar houd rekening met omleidingsroutes en extra reistijd. Om de overlast en verkeershinder te beperken wordt er voor diverse omleidingsroutes gezorgd. Binnenkort ontvangen omwonenden meer informatie over deze omleidingsroutes. Alle omleidingsroutes zijn hier dan ook te vinden.

Centrum Emmen
Het centrum van Emmen blijft (deels) bereikbaar, evenals de Markt op vrijdag 13 september.

Parkeren
Parkeergarages en parkeerterreinen, waaronder Q-Park Wildlands (Emmerweg) in het centrum zijn bereikbaar. Parkeergarage Westerstraat is toegankelijk via de Hondsrugweg en de Westerstraat.

Businesspark Meerdijk
In het weekend van 14 en 15 september worden de races gereden rondom de Meerdijk. De Meerdijk blijft deels bereikbaar.
Ullevi en Stadionweg zijn volledig afgesloten. Businesspark Meerdijk en Barger-Oosterveldzijn bereikbaar via de Meerdijk. Parkeren
De grote parkeerplaats voor het FC Emmen Stadion is gereserveerd voor teams, aangrenzende parkeerplaats is geopend voor bezoekers. Evenals de parkeerplaats tussen het FC Emmen Stadion en de school Pro Emmen. Op de overige parkeerplaatsen kan niet geparkeerd worden ivm de wereldkampioenschappen.